Μουσική εκδήλωση στις «Πόρτες» από τον ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Κυνουρίας την Δευτέρα 8 Αυγούστου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ζωή μας κόντρα … πάρτυ αλλιώς

Η τραγικότητα της καθημερινότητας που μας έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις επιλογές της ωθεί τη ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ.

Κόντρα στην ανεργία και στην αντεργατική πολιτική. Κόντρα στις εξοντώσεις ανθρώπων με διαφορετική άποψη. Κόντρα σε κάθε είδους περιβαλλοντικό έγκλημα. Κόντρα στην υποβάθμιση της παιδείας και στις αυταρχικές πρακτικές. Κόντρα σε κάθε μέτρο αποκλεισμού των νέων από τη μόρφωση. Κόντρα στον κάθε είδους ρατσισμό και στην ξενοφοβία. Κόντρα στο αστυνομικό κράτος και στην κρατική ασυδοσία. Κόντρα στην ακρίβεια.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας εκφράζει την αντίθεσή της στις πιο πάνω πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιλέγοντας ως έναν τρόπο διαμαρτυρίας και αγώνα τη συσπείρωση μέσα από τη μουσική και τον πολιτισμό. Μαζί με τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας καλούμε τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε μια μουσική συνάντηση στις 8 Αυγούστου, στο BEACH BAR “PORTES” στο Παράλιο Άστρος, στις 6.30 το απόγευμα, για να γνωριστούμε, να μιλήσουμε και να συζητήσουμε όσα καίνε τη ζωή μας, αλλά και να ξορκίσουμε το κακό με μουσική, χορό και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Μουσικά θα μας δροσίσουν νέοι μουσικοί, δωρίζοντας μας εθελοντικά τις μελωδίες και τις φωνές τους

Θα υπάρχει DJ και Open mic για όποιους θέλουν να πάρουν μέρος στην ανοικτή αυτή σκηνή έκφρασης και μουσικής δημιουργίας.

Ελάτε γιατί αφού έτσι κι αλλιώς όλα στη ζωή μας είναι κόντρα…. παρτ υ αλλιώς

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *