Ο «Γόρδιος Δεσμός» του κυκλοφοριακού στο Παράλιο Άστρος

(Νο 1. Φωτ. το *τετράγωνο* στο Παράλιο Άστρος που περικλείεται από τις οδούς: Α. Βασιλείου Δουζένη, Β. Άργους, Γ. Εθνικής Αντίστασης -Χάντακας- και Δ. Παπάνθιμου)

Το *τετράγωνο* στο Παράλιο Άστρος που περικλείεται από τις οδούς: 1. Βασιλείου Δουζένη (350 μέτρα), 2. Άργους (180 μέτρα), 3. Εθνικής Αντίστασης -Χάντακας- (400 μέτρα) και 4. Παπάνθιμου (170 μέτρα), κρύβει τη λύση του κυκλοφοριακού στο Παράλιο Άστρος. Η λύση είναι απλούστατη, η διάνοιξη των παράλληλων δρόμων του τετραγώνου που προβλέπονται από το σχέδιο πόλης.

Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν το έκαναν τόσα χρόνια οι διοικήσαντες και διοικούντες το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας;; ρωτήστε τους ίδιους!!!

Οι διαμένοντες σ’ αυτό το τετράγωνο έχουν τα «συνηθισμένα» προβλήματα: Α. Ανυπαρξία αποχέτευσης όμβριων υδάτων, Β. Οι δρόμοι όπου υπάρχουν ασφαλτοστρωμένοι σε κάκιστη κατάσταση, Γ. Ανυπαρξία αποχέτευσης λυμάτων (βιολογικός), πλην των κτιρίων που έχουν πρόσοψη επί της οδού Βασιλείου Δουζένη κλπ

Υ.Σ: Με αυτό το τρόπο επιλύονταν σε μεγάλο μέρος το κυκλοφοριακό και δεν θα χρειάζονταν το έργο «Βιτρίνας», του τωρινού Δημάρχου, το οποίο καταστρέφει το αντιπλημμυρικό του *Χάντακα*, βλέπε εδώ https://astrosparalio.gr/2023/09/14/91476/ , που δεν υπάρχει όμοιο του στη περιοχή μας και το οποίο συν τοις άλλοις αποτελεί πρότυπο και Μνημείο αντιπλημμυρικού έργου.

(Νο 2. Φωτ. το *τετράγωνο* στο Παράλιο Άστρος που περικλείεται από τις οδούς: Α. Βασιλείου Δουζένη, Β. Άργους, Γ. Εθνικής Αντίστασης -Χάντακας- και Δ. Παπάνθιμου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *