Η πιο «αναβαθμισμένη!!!» περιοχή του Παραλίου Άστρους

Η ευρύτερη περιοχή του Ατσίγγανου, από το γήπεδο Παραλίου Άστρους ως και δίπλα από τον χείμαρρο *Τάνο*  -μήκους 1500 μέτρων-, είναι η πιο εγκαταλελειμμένη περιοχή του Παραλίου Άστρους «και από θεούς και από ανθρώπους».

Εκεί διαβιεί το 30% περίπου του «πραγματικού» πληθυσμού του Παραλίου Άστρους, γύρω στους 2.900, βλέπε εδώ https://astrosparalio.gr/2023/01/24/85050/ και το καλοκαίρι πάνω από 8.000, δηλαδή όσος ο «απογραφικός» πληθυσμός του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ( 9.500, βλέπε εδώ https://astrosparalio.gr/2022/12/30/84413/ )

Ουσιαστικά μια ολόκληρη πόλη, χωρίς βασικές υποδομές, όπως: 1. Κοινόχρηστους χώρους, πάρκα-πλατείες-παιδικές χαρές-πράσινο κλπ, 2. Δρόμους με άσφαλτο, 3. Αποχέτευση ομβρίων, 4. Αποχέτευση λυμάτων (βιολογικός), 5. Πεζοδρόμια, 6. Φωτισμός τουλάχιστον της κύριας οδού (οδός Άργους), και τόσα άλλα που χαρακτηρίζουν μια ανθρώπινη πόλη.

Συν τοις «άλλοις» κινδυνεύουν: Α. Να τους πάρει τα σπίτια η θάλασσα, με τα «πασαλείμματα» που έκαναν για δήθεν!!! αντιδιαβρωτικό έργο και Β. Να πάθουν μεγάλες ζημιές από τον χείμαρρο «Τάνο», αν δεν διευθετηθεί η κοίτη του και δεν καθαριστεί.

Σ.Σ: «Υπεύθυνοι» γι’ αυτή την κατάντια είναι και οι 2 βασικοί διεκδικητές του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, οι οποίοι αυτοί και οι «πρόγονοι» τους κυβέρνησαν και κυβερνούν το Δήμο επί 25 συναπτά έτη, από την εποχή της σύστασης του (1998 σχέδιο Καποδίστριας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *